Badkamer verbouwen

Is uw badkamer toe aan een verbouwing of is het tijd voor een nieuwe douche of badkuip? JMT Farmsum kan u helpen dit te realiseren. Samen met u gaan we kijken hoe uw wensen het beste passen in het huis.

Het grote voordeel van ons bedrijf is, dat wij het meeste van de verbouwing / renovatie zelf doen vanaf het demonteren /slopen van de oude badkamer tot en met oplevering. Voor u levert dit als voordeel op dat u één aanspreekpunt heeft waar u alles mee bespreekt en overlegt.

Als het voorkomt dat er ingrijpende veranderingen nodig zijn aan de watervoorziening of afvoer, dan schakelen wij hiervoor een gespecialiseerd loodgietersbedrijf in waarvan wij weten dat deze snel en vertrouwd werk levert. Verder werken wij op zo’n manier dat de klant uiteindelijk zo weinig mogelijk ongemak ondervind van de verbouwing,

Hierbij denken we aan het eventueel plaatsen van een noodtoilet of douche, stofafzuiging, eventueel een dichte afscheiding tussen bouw en woongedeelte.

IMG-20160124-WA0023
Bij het kopen van een nieuwe badkamer komt heel wat kijken, bepalend hierbij zijn o.a. de beschikbare ruimte, het gewenste comfort, en het budget.

Het advies wat u krijgt is zeker van groot belang, omdat in een eerste gesprek al grotendeels bekeken word wat de mogelijkheden zijn, en u duidelijker in beeld krijgt wat er qua ruimte, maar ook financieel mogelijk is.

Wanneer u dan een bepaalde stijl of combinatie in gedachten heeft, zou u in de showroom bij de leverancier kunnen gaan kijken om tot een definitieve keuze te komen.

Menu